Bootcampkandidates K3 zoekt K3

Over andere merchandise, de medewerkers achter K3 en alles K3 wat niet in de bovenstaande categorieën past.
Gebruikersavatar
607
Site Admin
Berichten: 310
Lid geworden op: 07 jan 2020, 19:12
Contacteer:

Bootcampkandidates K3 zoekt K3

Ongelezen bericht door 607 »

Ik vond iedereen die mee mocht naar de bootcamp in K3 zoekt K3 zo goed dat ik wel benieuwd was of sommigen ervan later nog iets anders met zang of zo hadden gedaan, of hoe het inmiddels met ze gaat, ruim vijf jaar later.
Ik wilde vanavond beginnen dat uit te zoeken, maar het kostte me verbazingwekkend lang om überhaupt een lijst met de deelnemers te maken. :lol: Maar die is hier, alfabetisch gesorteerd op voornaam. Dan ga ik later eens zoeken, maar voel je vrij om alvast info te delen. :)

Adriënne van der Veen
Annelore Haesevoets
Demi Matenahoru
Hanne Verbruggen
Jindra van Schaijk
Keoma Aidhen
Klaasje Meijer
Laura Aussems
Lauren de Ruyck
Lisa Michels
Marthe de Pillecyn
Nora Gharib
Roschell de Strooper
Sarah Bossuwé
Suzan de Reus

(De huidige K3-bezetting staat er ook tussen; daarvan hoef ik het niet op te zoeken ;) Alhoewel... van Klaasje in de nabije toekomst misschien wel!)
Gebruikersavatar
607
Site Admin
Berichten: 310
Lid geworden op: 07 jan 2020, 19:12
Contacteer:

Re: Bootcampkandidates K3 zoekt K3

Ongelezen bericht door 607 »

Trouwens: er staan hier spoilers voor het verdere verloop van K3 zoekt K3. Houd daar rekening mee. ;)

Adriënne van der Veen
Afbeelding
Ze heet inmiddels trouwens niet meer Van der Veen, maar Van Dijk! Ze is in 2019 getrouwd (niet met degene waarmee ze verkering had tijdens K3 zoekt K3).
Adriënne is een van de drie kandidaten die na de eerste vier dagen bootcamp écht naar huis moest. Kort nadat dit op tv uitgezonden werd werd ze geïnterviewd!
Ik vond dit leuk om te lezen. https://defeanster.nl/artikel/869317/k3 ... leven.html
Het verbaast me niks dat ze het niet zo erg vond om eruit te moeten. Ik denk (ook naar aanleiding van dit interview) dat ze de harde behandeling van (o.a.?) Kristof en Kristel onrechtvaardig vond, en dat dat haar zin om hierin terecht te komen verminderde.
Aan het eind van het artikel zegt Adriënne dat ze misschien wel een christelijke variant op K3 gaat beginnen over een paar jaar. Tot nu toe is dat niet gebeurd, zo te zien. ;)
Op haar LinkedIn staat wel een recente ervaring als video-editor. Dat had ik niet verwacht van haar, maar ik geloof best dat ze het kan! Hier is een videoclip die ze gemonteerd heeft. :) https://makesomenoisekids.club/videoful ... =455788975 Ik ben geen fan van het nummer, maar de video ziet er wat mij betreft wel erg goed uit! Gaaf.
Recenter heeft ze een kinderprogramma gemaakt voor New Faith Network waarin ze zelf presenteert.
Ik ben erg blij dat ze nog gave creatieve dingen aan het doen is! :)
Gebruikersavatar
607
Site Admin
Berichten: 310
Lid geworden op: 07 jan 2020, 19:12
Contacteer:

Re: Bootcampkandidates K3 zoekt K3

Ongelezen bericht door 607 »

Annelore Haesevoets
Afbeelding
Annelore is ook een van de kandidaten die na de eerste aflevering van de dagen naar huis ging.
Annelore had vóór K3 zoekt K3 een opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond: nu volgt ze een lerarenopleiding in geschiedenis en 'project kunstvakken' (ik weet niet wat dat betekent :P).
In 2018 was ze finaliste van de Miss Wellness Beauty, een missverkiezing voor mensen die in de schoonheidsverzorgingssector werken. Daar is dit filmpje gemaakt.

Ze zingt zo te zien ook nog steeds! Vrij kort na K3 zoekt K3 kwam dit hardstylenummer uit, waarin ze zingt, en ook even in de videoclip voorkomt (vanaf 1:35 zie je haar):
https://youtu.be/BGzxxfUUKo0
In 2017 heeft ze voor het laatst iets op haar Soundcloud gezet, een cover van een popliedje. https://soundcloud.com/annelore-haesevoets/helium-sia (hij eindigt wat raar :P)
En veel recenter, en wat mij betreft ook het leukste: vorig jaar heeft ze een eigen (Nederlandstalig!) nummer op YouTube gezet. :)

Ik ben benieuwd wie wat heeft geschreven, en ik ben benieuwd naar wat de relatie tussen haar en die jongen is. Aan de reacties bij een openbare Facebookfoto lijkt het haar vriend te zijn, maar ik vond haar in het filmpje wel erg verlegen. Misschien onzekerheid over of ze wel goed zong. Maar in ieder geval leuk om te weten dat ze nog (op z'n minst wel eens) wat met muziek doet. :) Op haar Facebook zie ik trouwens nog wat dingetjes staan (niks dat het filmpje hierboven overtreft, geloof ik), dus ze schijnt er inderdaad nog wel mee bezig te zijn. Ze heeft ook een mooie stem, en ze ziet er leuk uit!
Gebruikersavatar
607
Site Admin
Berichten: 310
Lid geworden op: 07 jan 2020, 19:12
Contacteer:

Re: Bootcampkandidates K3 zoekt K3

Ongelezen bericht door 607 »

Demi Matenahoru
Afbeelding
Demi viel af aan het eind van de derde liveshow. Over degenen die tot in de liveshows geraakt zijn publiceerde HLN in 2018 een stukje. Dit is het stukje van Demi:
De stoere Demi werd na haar K3-passage als gastactrice aan boord gehesen bij dat andere goudhaantje van Studio 100, de ‘Ghost Rockers’. Na dat filmrolletje dook ze echter terug de anonimiteit in. “Ik doe momenteel niets meer met muziek, ik heb het te druk met mijn baan”, klinkt het bij Demi, die tegenwoordig spiegeltenten bouwt in heel Europa. “Ik kijk met heel veel plezier terug op het ‘K3 zoekt K3’-avontuur. Ik heb zoveel ervaring opgedaan en leuke mensen leren kennen.” Al is het contact met de andere meiden niet meer wat het geweest is. “Maar we sturen af en toe wel nog eens een berichtje op Instagram. En als K3 in de buurt is, ga ik naar de show met mijn nichtjes.”
Ik kwam ook een ander artikel hierover tegen.
"Ik speel Anna, een meisje die het leven van de Ghost Rockers zuur probeert te maken", vertelt ze. "Ja, het is iets stoerder dan K3", voegt ze er lachend aan toe.
Ik ken Ghost Rockers niet, en vond een backstagefilmpje op YouTube (een beetje zoals de K3-vlog), maar daar komt ze volgens mij nauwelijks in voor (ik heb 'm niet helemaal gekeken). Ze is destijds wel geïnterviewd door Showbizz-tv!

Maar dit is inmiddels al een hele tijd geleden. Dit filmpje is iets recenter, uit 2017. Met de nadruk op 'iets', dus. :P

Een nieuwer filmpje kon ik niet vinden, maar ze is wel nog actief op Instagram, met een openbaar account! Maar ik zag daar niks over projecten, wel dat ze van reizen houdt. :)
Dus ik denk dat ze niet meer dingen met muziek doet! Tenminste niet in het openbaar. ;) Ze heeft ook geen LinkedIn, dus ik heb de foto hierboven van Instagram.
Gebruikersavatar
607
Site Admin
Berichten: 310
Lid geworden op: 07 jan 2020, 19:12
Contacteer:

Re: Bootcampkandidates K3 zoekt K3

Ongelezen bericht door 607 »

Jindra van Schaijk
Afbeelding
Jindra kwam tot in de finale van K3 zoekt K3, en moest het opnemen tegen Klaasje.

Jindra is recent nog geïnterviewd, naar aanleiding van het aankomende K2 zoekt K3: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/336 ... e-proberen Dit interview stelt natuurlijk ook de vraag wat ze nu doet.
Zelf is Jindra al een tijdje niet meer in de spotlights te vinden. “Ik werk voor de interne communicatie bij Rituals. Daar organiseer ik bijvoorbeeld evenementen, maar sta ik ook weleens voor de camera om wat te presenteren. Het is leuk om dat te combineren.”

Of we haar binnenkort weer op de planken zien schitteren? “Ik ben heel bewust even uit dat wereldje gestapt. Het plezier was weg en daarvoor ben ik ooit juist begonnen met zingen.” Toch is er goed nieuws. “Het gevoel komt steeds meer terug. Dus ik ben ervan overtuigd dat ook dat z’n weg wel weer gaat vinden.”
Rituals is een cosmeticabedrijf.
Wat heeft ze dan gedaan voordat ze uit het wereldje stapte? Ik dacht eerst dat ze direct na K3 zoekt K3 het plezier kwijt was, maar dat is niet zo! In 2016 speelde ze mee in een musical, en stond ze zelfs met eigen nummers in het theater.

Deze liedjes waren zo te horen allemaal Engelstalig, maar in 2017 heeft ze een EP en single uitgebracht, dat volledig bestaat uit Nederlandstalige nummers! Hier is de single met videoclip:

En hier is een interview van Showbizztv naar aanleiding van beide:

Op Spotify is de hele EP te beluisteren! https://open.spotify.com/album/7M0E0zPewUYc1tNwgjsCl0
Ben wel benieuwd waarom ze het plezier is kwijtgeraakt, maar hopelijk komt ze nog eens terug! Kennelijk heeft ze wel fans, anders was de crowdfunding die ze voor haar eigen EP heeft gedaan vast niet geslaagd. ;)

Edit: Ik kreeg een grappig filmpje in m'n aanbevolen: https://youtu.be/Qn0_X7BcG-k
Gebruikersavatar
607
Site Admin
Berichten: 310
Lid geworden op: 07 jan 2020, 19:12
Contacteer:

Re: Bootcampkandidates K3 zoekt K3

Ongelezen bericht door 607 »

Keoma Aidhen
Afbeelding
Keoma viel af in de tweede bootcampaflevering.
Ze had voor K3 al musical- en danservaring, en dit was tijdens de bootcamp te merken. Maar ze heeft sindsdien nog een stuk meer ervaring opgedaan, en van haar is het niet moeilijk om iets te vinden naast K3 zoekt K3!
In 2016-2017 speelde ze in de Duitse versie van Starlight Express.
Op deze foto poseerde ze met een fan, die ook een ongelooflijk kostuum heeft. :o
Afbeelding
In 2017-2018 werkte ze mee aan de Nederlandse versie van On Your Feet!, maar het lijkt erop dat ze daar niet in heeft gespeeld (ze zou invallen als er iets zou gebeuren met de actrice, denk ik).
Maar nu komt het... in 2021-2022 speelt Keoma Jasmine in de Nederlandse versie van Disney's Aladdin!! Ze werkte al mee aan de Duitse versie en heeft daar kennelijk in Hamburg en Stuttgart gespeeld, maar volgend seizoen is ze dus onderdeel van de cast in Nederland!
Hier is hun versie van A Whole New World. :)

Ik kon geen lang audio-interview met Keoma vinden, maar in dit filmpje zitten stukjes met Keoma vanaf 1:57 en vanaf 5:37.

Ik heb nog wat geschreven interviews gelezen maar daar stond niet veel extra's in.
Hoe dan ook: Keoma is er wel gekomen! Zo'n rol staat goed op je CV. Ik ben benieuwd wat ze verder nog gaat doen.
Plaats reactie